Ön Rezervasyon Formu
x
5* MS STRAVINSKY ile MUHTEŞEM VOLGA NEHRİ & BEYAZ GECELER
Not: Satış temsilcilerimiz sizlere en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayacaktır. Teşekkür ederiz.
Tur Bilgileri
8 Gece 9 Gün
5* MS STRAVINSKY ile MUHTEŞEM VOLGA NEHRİ & BEYAZ GECELER
11 Mayıs 2025
19 Mayıs 2025
GEZİLECEK YERLER
Müşteri
Hizmetleri

Aklınıza takılan her soruda bizi arayabilirsiniz.
0850 724 1780
REZERVASYON YAP
Farklı Tarih Seçenekleri
11 Mayıs 2025 - 19 Mayıs 2025 Tam Pansiyon
1999 €
+8 Kişi
Seç
Grup Fiyatları
11 Mayıs 2025 - 19 Mayıs 2025 Tam Pansiyon 30 kişilik gruplar için geçerli fiyatlardır.
Grup Kontenjanı doludur.
Grup fiyatlari için bizimle iletişime geçiniz.
5* MS STRAVINSKY ile MUHTEŞEM VOLGA NEHRİ & BEYAZ GECELER

OPSİYONEL EKSTRA TUR FİYATLARI

TUR

FİYAT

IŞIKLAR ALTINDA MOSKOVA GECE TURU

65 EUR

KREMLİN + NOVODEVICHY + METRO – ARBAT TURU

125 EUR

HERMITAGE TURU

75 EUR

ST. PETERSBURG KANAL TURU

65 EUR

5* MS STRAVINSKY ile

MUHTEŞEM VOLGA NEHRİ & BEYAZ GECELER

MOSKOVA BAŞLANGIÇ – ST.PETERSBURG BİTİŞ
“NEHİR GEZİSİ ESNASINDAKİ TÜM TURLAR DAHİL”

“KOLAY VİZE (E-VİZE)”

“TÜRKÇE REHBERLİ”

TÜRK HAVA YOLLARI – 8 GECE 9 GÜN

TARİH

LİMAN

ÜLKE

VARIŞ

KALKIŞ

01.GÜN

MOSKOVA

RUSYA

 (GECELEME OTELİMİZE)

02.GÜN

MOSKOVA

RUSYA

-

17:00

03.GÜN

UGLİÇ

RUSYA

 15:00

 19:00

04.GÜN

YAROSLAVL

RUSYA

08:00

12:00

05.GÜN

GORİTSİ

RUSYA

 11:00

 14:30

06.GÜN

KİJİ

RUSYA

 16:30

 20:00

07.GÜN

SVIRSTROY

RUSYA

12:00

16:00

08.GÜN

ST. PETERSBURG

RUSYA

 (GECELEME OTELİMİZDE)

09.GÜN

ST. PETERSBURG

RUSYA

 -

-

 

Dünyanın en büyük ülkesi Rusya, Avrupa’nın en uzun Nehri Volga, Avrupa’nın en büyük iki gölü Ladoga ve Onega, Unesco’nun Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan şehirler, anıtlar, eserler…

Volga Nehri’nde yapacağınız bu yolculukta dünyanın en büyük ülkesini tarihi, kültürü ve coğrafyası ile keşfedecek, insanları ile yakından tanışma fırsatı bulacaksınız. Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya’ya başkentlik yapmış iki büyük ve önemli kenti gezip tanıyacak, nehir boyunca Rus tarihinde önemli yere sahip şehir ve kasabaları ziyaret edeceksiniz..

Gemi seyir halindeyken geceleriniz konserler ve gösteriler ile renklenecek, gündüzleri boş vakitlerinizde Rus tarihi, Rus dili, Rus kültürü, el sanatları ve Rus şarkıları hakkında bilgileneceksiniz. Güzergah boyunca geçeceğiniz seviye havuzları da bu yolculuğunuzu ilginç kılacaktır.

 

 

01.GÜN İSTANBUL HAVALİMANI – MOSKOVA

İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarında saat 06:45’te buluşma. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK417 sefer sayılı uçuşu ile saat 09:45 ’de Moskova’ya hareket. Yerel saat ile 13:30’da Moskova’ya varış sonrası düzenleyeceğimiz ücretsiz Moskova panoramik şehir turunda; Leningrad caddesi, Tverskaya Caddesi, Parlamento Binası, Bolşoy Tiyatrosu, Lubyanka Meydanı, KGB Merkez Binası, Aziz Vasili Kilisesi, Kızıl Meydan, Gum Alışveriş Merkezi, Kurtarıcı İsa Kilisesi, Meclis Binası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer, check-in işlemleri ve odaların dağılımı sonrası serbest zaman. Otelde alacağımız akşam yemeği sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra Işıklar Altında Moskova Gece Turu’na katılabilirler (65 Eur) Geceleme otelimizde.

 

02.GÜN  MOSKOVA

Kahvaltı sonrası gemiye transfer saatine kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Extra Kremlin ve Nazım Hikmet Mezarı Ziyareti + Metro ve Arbat Turu’na katılabilirler (125 Eur) Tur sonrası gemimize transfer kamaralara yerleşme ve geminin Ugliç’e hareketi. Akşam ‘’Hoş geldiniz’’ kokteylinde Kaptan ve gemi mürettebatı ile tanışma. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

03.GÜN UGLİÇ

Kahvaltı sonrası yapılacak bilgilendirme toplantısında; uğranılacak limanlar, katedilecek suyolları, seviye havuzlarının çalışma sistemi hakkında bilgiler verilecektir. Öğle yemeği sonrası üst güvertede Volga nehrinin güzelliklerini seyretmek için serbest zamanınız olacak. Saat 15:00’da Ugliç’e varış. Volga kıyısında bulunan bu şirin şehirde yapacağımız ücretsiz Ugliç yürüyüş turunda; Eski Kremlin meydanı ve Korkunç Ivan’ın oğlu Dimitri’nin 9 yaşında iken öldüğü yerde yapılmış olan Dimitri Kan Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Saat 19:00’da Geminin hareketi. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

04. GÜN YAROSLAVL

Saat 08:00’da Yaroslavl’a varış. Kahvaltı sonrası özel aracımız ile yapacağımız ücretsiz Yaroslavl panoramik şehir turunda; Transfigürasyon Manastırı, Şehir Meydanı, Peygamber İlyas Kilisesi, Volga ve Kotorosol nehirlerinin kordonu görülecek yerler arasındadır. Gezimiz sonrası serbest zamanda şehir merkezindeki halk pazarını ziyaret edebilir, trafiğe kapalı Kirov Caddesi’nde vakit geçirebilirsiniz. Daha sonra gemimize dönüş ve Gemini  hareketi. Öğle yemeği sonrası Rus kültürü ve Rusya tarihi hakkında bilgiler alabileceğiniz etkinliğe katılabilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

 

05.GÜN GORİTSİ

Kahvaltı sonrası gemide çeşitli etkinliklere katılabilir, güverteden Volga Nehri’nin güzelliklerini izleyebilirsiniz. Saat 11:00’da Goritsi’ye varış. Rusya'nın pitoresk ve sakin bir köyü olarak bilinen Goritsy, nehir kıyısında küçük bir limana sahip. Bu küçük ve şirin köyün sadeliğine dalarak orta çağ atmosferini keşfedeceksiniz. Bu bölge aynı zamanda Rusya’da erken dönem hıristiyanlığın önemli merkezlerindendir ve bu nedenle burası bir çok manastırın, keşişlerin ruhani yaşamını yansıtmaktadır.  Nehir kıyısında konumlanmış  bu güzel köye varışta otobüs ile 10 km mesafede bulunan Kirilov Kasabası’na hareket ediyoruz. Kasabada bulunan manastırı ziyaretimiz sonrası köye dönüyoruz. Köyü keşfetmek ve alışveriş için serbest zamanımız olacak. Belirtilen saatte gemimize dönüş ve gemimizin  hareketi. Öğle yemeği sonrası geminin üst güvertesinde kahvelerinizi yudumlayarak nehir kıyısı boyunca adeta tablo görünümündeki manzaraları seyredebilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

06.GÜN KİJİ

Bugün gemimiz harikulade güzelliğe sahip Onega Gölü’ne giriş yapacak. Sabah kahvaltısı sonrası güverteden Avrupa’nın en büyük ikinci gölü Onega’nın güzelliğini seyredebilir, gemideki çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Öğle yemeğinden sonra gemimiz

Kiji Adası’na varıyor. Onega gölü içinde 60. paralelin üstünde yer alan bu ada bir açık hava müzesi olup UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesindedir. Kiji’de yapacağımız ücretsiz Kiji yürüyüş turunda; İlk olarak 22 kubbesiyle bir Peri masalı görüntüsünde olan hiç çivi kullanılmadan yapılmış ahşap Tecelli Kilisesi’ni ziyaret ediyoruz. Ada’da eski dönem Rus Ahşap Mimarisi’nin en güzel örnekleri olan eski Rus köy evlerini görecek ve köylülerin günlük yaşantılarına dair bilgiler alacağız. Tur sonrası Ada’da serbest zaman. Daha sonra gemimize dönüş geminin hareketi. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

 

07.GÜN SVIRSTROY

Kahvaltı sonrası gemideki etkinliklere katılabilir veya Svir Nehri’nin güzelliklerini güverteden izleyebilirsiniz. Öğleye doğru Svirstroy’a varış. Öğle yemeğinden sonra Svir Nehri kıyısındaki bu şirin kasabayı keşfetmek üzere gemiden ayrılıyoruz. Svirstroy’da SSCB’nin ilk hidroelektrik santrallerinden biri bulunuyor. Bu santral, Sovyetler Birliği döneminde başlayan hidroelektrik santralleri inşasında öncü çalışmalar yapmış ve SSCB’de enerji altyapısının gelişmesinde önemli rol oynamış mühendis ve akademisyen Genrih Graftio’nun adını taşıyor. Svirstroy Rusya hıristiyanlık tarihinde de önemli yerlerden biri. Burada yapacağımız gezi sonrası gemiye dönüş ve geminin hareketi. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

08. GÜN ST. PETERSBURG

Kahvaltı sonrası saat 09:00’da St. Petersburg’a varış. Gemiden çıkış işlemleri sonrası özel aracımız ile yapacağımız ücretsiz St.Petersburg panoramik şehir turunda; Alexandr Nevski Manastırı, Nevski Prospekt caddesi, Kont Strogonof Sarayı, Saray Meydanı, Kışlık Saray, St Isaac Katedrali, Smolnıy Manastırı, Aniçkov Sarayı ve Köprüsü, 2. Alexandr Kan Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Yine bugün Extra Hermitage Müzesi  turumuzu gerçekleştiriyoruz.(75 Euro)  Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra Kanal Turu’na (65 Eur) katılabilirler. Tur sonrası otelimize transfer odalara yerleşme ve akşam yemeği. Geceleme St.Petersburg otelimizde.

09. GÜN ST.PETERSBURG – İSTANBUL HAVALİMANI

Kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve St.Petersburg Havalimanına transfer oluyoruz. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK402 sefer sayılı uçuşu ile saat 13:00’da İstanbul Yeni Havalimanına hareket. Yerel saat ile 16:50’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

 

TUR TARİHİ: 11-19 MAYIS

Önemli Notlar;

ÖNEMLİ VİZE BİLGİSİ (Yeşil Pasaportlara Vize uygulaması yoktur!)           

Rusya umuma mahsus pasaportlara (normal pasaport) vize istemektedir

VOLGA TURU’na Katılım için ONLINE ELEKTRONİK VİZE alınması gerekmektedir.
Pasaport tipi ayrımı yapılmaksızın, Rusya’ya giriş için tur bitiminden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan ve hiçbir şekilde zedelenmemiş, dikişlerinde herhangi bir sökülme olmayan pasaport gereklidir.

FİYAT LİSTESİ

KATEGORİ

 

 

ANA GÜVERTE DIŞ KABİN (AÇILIR PENCERELİ)

 

1999 EUR

ORTA GÜVERTE GERÇEK BALKONLU PREMIUM KABİN

 

2199 EUR

ÜST GÜVERTE GERÇEK BALKONLU  PREMIUM KABİN

 

2349 EUR

TEK KİŞİ FARKI

1399

3. KİŞİ ÇOCUK (2-12 YAŞ ARASI)

1599

HAVALİMANI VE LİMAN VERGİLERİ (FİYATA DAHİLDİR)

580 EUR

FİYATLAR İKİ KİŞİLİK KABİNLERDE KİŞİ BAŞI FİYATLARDIR.

GEMİDE ÜÇ KİŞİLİK KABİN YOKTUR.  İKİ KİŞİLİK KABİNLERE ÇOCUK İÇİN AÇILIP KAPANABİLEN EKSTRA YATAK KONULABİLMEKTEDİR.

İLAVE ÜCRETLER (Kişi Başı): 

Online Elektronik Vize Ücreti (Kişi başı)

80 Euro

Gemi Personeli Servis Ücreti (Kişi Başı)

80 Euro

Yorum yazılmamıştır.

5* MS STRAVINSKY ile MUHTEŞEM VOLGA NEHRİ & BEYAZ GECELER
Formu doldurun, satış temsilcimiz beirttiğiniz süre içinde sizi arasın. Zorunlu alanları (*) doldurmalısınız.
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • THY ile İstanbul Havalimanı – Moskova / St.Petersburg – İstanbul Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • 5* MS Stravinsky gemisinde 6 gece 7 gün TAM PANSİYON kabin konaklaması (Tam pansiyon servis hizmeti gemiye biniş günü Akşam yemeği ile başlayıp, gemiden iniş günü kahvaltı ile son bulmaktadır)
  • 1 gece Moskova’da 4* yıldızlı otelde yarım pansiyon konaklama.
  • 1 gece St. Petersburg’da 4* yıldızlı otelde yarım pansiyon konaklama.
  • Moskova Panoramik Şehir Turu (Yarım gün)
  • St.Petersburg Panoramik Şehir Turu (Yarım gün)
  • Nehir güzergahında uğranılan limanlardaki turlar
  • Programda belirtilen havalimanı transferleri
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti
  • Gemide valiz taşıma hizmeti
  • Gemide Hoş geldiniz kokteyli ve Kaptanın Gala Yemeği
  • Gemide tüm yemeklerde çay ve kahve servisi
  • Gemideki Konser, gösteriler, kültür dersleri ve etkinlikler (Rusça dil dersi, Rus şarkıları dersi, Rus   Dansları dersi, Rus mutfağı, Rus Halk sanatları, kostümleri ve ahşap hediyelik eşyaların tarihçe ve yapılışları hakkında bilgi)
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortası)
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Gemi personeli servis ücreti (80 EURO) Gemide nakit ödenmektedir.
  • Gemide alkollü, alkolsüz içecekler ve kapalı şişe suyu
  • Programda belirtilmeyen ve Ekstra Tur olarak belirtilen tüm kara turları
  • Seyahat Sağlık ve İptal sigortası
  • Vize Ücreti, Online-Elektronik vize: 80 Euro
  • Yurt dışı çıkış harcı
  • Seyahat güvence paketi (İptali kapsamaktadır.). 70 yaş üzeri misafirler için %100 Surprim uygulanır.
Müşteri
Hizmetleri

Aklınıza takılan her soruda bizi arayabilirsiniz.
0850 724 1780
Kampanyalarımızdan HABERDAR OLUN!
Bilgilerinizi güncellemek veya onayınızı geri almak için
info@saltur.com.tr'den veya 0312 425 13 33 no'lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.